LEES EN KIJK TIP

Maart 2021

Leuke foto-experimenten voor thuis

In deze tijd met de lockdown en avondklok hier een link naar leuke experimenten

Februari 2021

Fotograferen van landschappen in de sneeuw

Laten we hopen dat er nog een sneeuw periode aankomt. Leuk voor de kinderen en de fotograaf natuurlijk.

Januari 2021

De Rooij Fotografie

Op deze website kun je tips vinden over fotografie en een gratis mini cursus.

Januari 2021

Kijk en zie fotoschool

Op deze website kun je tips vinden over fotografie. 

December 2020

Fotografietips, inspiratie en aankooptips

Op deze website kun je tips vinden over fotografie. Wat zijn bijvoorbeeld leuke fotoboeken, of hoe kun je goede vuurwerkfoto’s maken. Waar moet je op letten als je een lens, statief of flitser gaat kopen. Ook inspirerende tips over vakantiefotografie, scherptediepte, voedselfoto’s of hoe je kinderen kunt begeleiden bij het maken van foto’s. 

December 2020

Double exposure met twee kleuren

Bij het zoeken op internet naar de thema opdracht Ton-Sur-Ton kwam ik deze website tegen. Dubbele weergave met twee kleuren. Echter als je een kleur kiest die bij je eerste kleur past heb je een Ton-Sur-Ton uitstraling. Leuk om uit te proberen in deze natte en Covid-19 periode.

December 2020

Vogeldagboek van Adri de Groot

Veel leden van de BFC zijn regelmatig in de natuur te vinden. Met de camera op zoek naar…… Regelmatig loop ik door het Bentwoud en kom dorpsgenoot Adri de Groot tegen. Op de fiets en zijn camera met telelens en verrekijker om de hals. Adri gaat dan weer op pad om de natuur vast te leggen op de gevoelige plaat.
Al zijn bevindingen zijn terug te vinden op de website vogeldagboek.nl. Ik heb mij jaren geleden al aangemeld voor zijn nieuwsbrief die 2 x per week verschijnt en die lees ik graag. Zeer mooie natuurfoto’s en vaak genomen in onze regio. Zeker als natuur liefhebber een must om de website te bekijken en aan te melden voor de nieuwsbrief.

Back to top