VERSLAGEN 2021

1 juli 2021
Avondwandeling Bentwoud

Eindelijk konden wij weer bij elkaar komen na de uitbraak van het corona virus sinds maart 2020.

Het mag weer! Wat fijn om samen weer wat te kunnen doen. Het weer was grijs, dus licht en bellenblaas (als back up) mee. Er zijn in dit gedeelte kleine Hermelijntjes gespot. Als we die tegen komen dan is de avond zeker geslaagd. De weersomstandigheden was jammer genoeg niet ideaal voor vlinders enz.
Wij kwamen echter wel een dame tegen met haar Pony’s (toestemming gekregen voor de foto). Zoeken jullie de Hermelijntjes? Vroeg zij enthousiast. Ze vertelde dat ze waren gespot. Ik mocht een foto van haar maken. Met mijn lens toch maar de iso-waarde wat verhoogd. We hebben een stuk over het fietspad gelopen waar de hermelijntjes waren gespot, maar helaas. We hebben onze weg vervolgd en zijn  de heuvel gaan verkennen.
Op de heuvel het idee van de contrast foto uitgeprobeerd. Vervolgens zijn we op het bospad met de bellenblaas bezig geweest. De wandeling terug was echter iets anders dan als verwacht. De laatste keer dat ik daar liep was de grond droog maar nu was het pad tussen de struiken door een bagger bende. Dus maar een survival door het hoge gras. Sorry mensen! Al heeft zo’n dauwtrap afsluiting ook wel weer wat bijzonders. Ondanks geen hermelijntjes, bagger pad en de survival was de wandeling weer gezellig en leuk.

We gaan met de Activiteiten Commissie bekijken of we in augustus weer wat kunnen organiseren.

Tot ziens!
Wilma van Leeuwen-Vis

 

DIE HARDS
cartoon camera
cartoon camera
cartoon camera
cartoon camera
cartoon camera
cartoon camera
Back to top